JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Zvětšit

Kombinujte a ušetřete!

Následující prodkuty dostanete se slevou při jejich společném nákupu s JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua
Dárkové balení na jamón

99,00 Kč 110,00 Kč Sleva: 10 %

Přidat do košíku

JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Dehesa Maladua

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Bio zadní kýta o hmotnosti  6.2 kg a délce zrání 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl.

Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Dehesa Maladua je malý rodinný podnik, který se specializuje na výrobu malého množství exkluzivních jamónů iberico de bellota z čisté rasy iberských prasat. Produkce je kvůli rozloze omezená na pouhých 600 kusů jamónů ročně. Jedno prase má k dispozici až 3 hektary, čímž obývá velkorysejší prostor než 99 % lidí této zeměkoule. Objednávky je nutné zasílat nejméně s dvouletým předstihem, ale nemějte strach, prožili jsme tyto dva roky za vás a můžeme vám tento jedinečný jamón zaslat již dnes z našeho sklepu.  

Prasata jsou chována výhradně ve volném výběhu na nádherných, duby porostlých pozemcích rodiny a péče o ně probíhá pod extrémně přísnými podmínkami, zachovávající absolutní autenticitu a čistotu výsledného produktu. Prasata za svého života mohou pozřít pouze zcela přírodní potravu z lokálních zdrojů, která nebyla chemicky hnojena. Šlechtěná rasa prasat je pokladem, který firma přísně střeží a navzdory obrovské poptávce ze strany jiných výrobců odmítá prodávat. Proces výroby stejně jako samotný chov podléhá přísným jednoduchým pravidlům. Jedinou ingrediencí je certifikovaná mořská sůl.

Specifikace
hmotnost  cca 6 kg
délka zrání 36 měsíců
složení vepřové maso z iberského prasete krmeného ve volném výběhu žaludy, sůl

výrobce a oblast původu

Dehesa Maladua sl.

Jabugo, Huelva