Jamón serrano - paleta bodega ahumada Zvětšit


Kombinujte a ušetřete!

Následující prodkuty dostanete se slevou při jejich společném nákupu s Jamón serrano - paleta bodega ahumada
Dárkové balení na jamón

99,00 Kč 110,00 Kč Sleva: 10 %

Přidat do košíku

Jamón serrano - paleta bodega ahumada J. L. Benito

Lehce zauzená přední kýta o délce zrání 16 měsíců z bílého prasete rasy Duroc. Složení: vepřové maso, sůl.

Jako jediní nabízíme jamón serrano pouze bez chemických konzervantů a barviv.

Paleta serrana ahumada je specialitou z oblasti Ávila. Paleta nejdříve prochází standartním procesem zrání, aby posléze byla ještě 30 dní uzena za použití bukového dŕeva.

Výsledný produkt tím získá charakteristickou uzenou chuť a sytější barvu masa. Nechybí mu ovšem ani klasická vyzrálá chuť sušené šunky. Obě chutě se harmonicky doplňují. Doporučujeme zejména milovníkům silnějších chuťových zážitků.

Paleta serrana bodega je stejně jako všechny naše produkty výsledkem přírodního procesu zrání (a uzení) bez přidání jakýchkoliv aditiv či konzervantů. Její maso je šťavnaté, chuť je intenzivní, uzená. Konzistence je o něco tvrdší a sušší než známe z klasické neuzené palety.

Všechny produkty fimy J. L. Benito jsou vyrobeny z vepřového masa rasy Duroc. Vepři rasy Duroc, podobně jako iberská prasata, se mohou chlubit větší infiltrací tuku do svalové tkáně. Jelikož právě tuk dodává jamónu i ostatním sušeným výrobkům jejich charakteristickou chuť, je výsledný produkt z Durocu chuťově výraznější a šťavňatější než výrobky z bílého prasete.

Specifikace
hmotnost  3.8 - 4.4 kg
délka zrání 16 měsíců
složení vepřové maso, sůl
výrobce a oblast původu
J. L. Benito
Fábrica de jamones y embutidos

La Colilla, Ávila