Jamón ibérico de bellota rodriguez Zvětšit

Kombinujte a ušetřete!

Následující prodkuty dostanete se slevou při jejich společném nákupu s Jamón ibérico de bellota rodriguez
Salchichón sarta extra

195,50 Kč 230,00 Kč Sleva: 15 %

Přidat do košíku
Dárkové balení na jamón

99,00 Kč 110,00 Kč Sleva: 10 %

Přidat do košíku

Jamón ibérico de bellota rodriguez Jamones Granadul

Zadní kýta o hmotnosti cca 8 kg a délce zrání 30 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl.

Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Naskladňujeme. Dodání k vám 22. 12. 2017.

Jamón ibérico de bellota Rodriguez představuje jeden z vrcholů světových delikates. Zcela unikátní a s ničím nesrovnatelná chuť a vůně na čerstvém vzduchu Sierry Nevady sušené šunky z černého iberského prasete proměňuje tento jamón ve skutečný klenot. José Miguel Rodriguez vybírá vlastnoručně a zdlouhavě pouze ty nejvhodnější kusy zadních kýt a po dobu tří let je bez pomocí chemickým konzervantů opečovává jako vlastní děti. Díky tomu se jeho jamóny každý rok řadí mezi absolutní špičku španělské produkce.

Jelikož kýty pocházejí z iberských prasat živících se ve volném výběhu v době montanery pouze žaludy a rostlinami, má chuť i aroma tohoto jamónu výrazné žaludové tóny. Barva je tmavě rubínová, tuk je naproti tomu zářivě bílý. V průběhu dlouhého procesu zrání se většina tuků přemění na mononenasycené s blahodárnými účinky pro lidský organismus a nižší teplotou tání, která umožňuje důležitý jev tzv. pocení jamónu, kdy se v pokojové teplotě na povrchu jednotlivých plátků objevují drobné kapičky tuku dodávající každému plátku nekonečnou šťavnatost.

Specifikace
hmotnost  cca 7,5 kg
délka zrání 36 měsíců
složení vepřové maso z iberského prasete krmeného ve volném výběhu žaludy, sůl
výrobce a oblast původu
Granadul sl.
Jamones de viuda Rodriguez
Guadix, Granada