JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Zvětšit

Kombinujte a ušetřete!

Následující prodkuty dostanete se slevou při jejich společném nákupu s JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua
Salchichón sarta extra

195,50 Kč 230,00 Kč Sleva: 15 %

Přidat do košíku
Dárkové balení na jamón

99,00 Kč 110,00 Kč Sleva: 10 %

Přidat do košíku

JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA Dehesa Maladua Dehesa Maladua

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Bio zadní kýta o hmotnosti  6.5 kg a délce zrání 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl.

Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Dehesa Maladua je malý rodinný podnik, který se specializuje na výrobu malého množství exkluzivních jamónů iberico de bellota z čisté rasy iberských prasat. Produkce je kvůli rozloze omezená na pouhých 600 kusů jamónů ročně. Jedno prase má k dispozici až 3 hektary, čímž obývá velkorysejší prostor než 99 % lidí této zeměkoule. Objednávky je nutné zasílat nejméně s dvouletým předstihem, ale nemějte strach, prožili jsme tyto dva roky za vás a můžeme vám tento jedinečný jamón zaslat již dnes z našeho sklepu.  

Prasata jsou chována výhradně ve volném výběhu na nádherných, duby porostlých pozemcích rodiny a péče o ně probíhá pod extrémně přísnými podmínkami, zachovávající absolutní autenticitu a čistotu výsledného produktu. Prasata za svého života mohou pozřít pouze zcela přírodní potravu z lokálních zdrojů, která nebyla chemicky hnojena. Šlechtěná rasa prasat je pokladem, který firma přísně střeží a navzdory obrovské poptávce ze strany jiných výrobců odmítá prodávat. Proces výroby stejně jako samotný chov podléhá přísným jednoduchým pravidlům. Jedinou ingrediencí je certifikovaná mořská sůl.

Specifikace
hmotnost  cca 6.5 kg
délka zrání 36 měsíců
složení vepřové maso z iberského prasete krmeného ve volném výběhu žaludy, sůl

výrobce a oblast původu

Dehesa Maladua sl.

Jabugo, Huelva