Jamón serrano - paleta bodega ahumada Zvětšit


Kombinujte a ušetřete!

Následující prodkuty dostanete se slevou při jejich společném nákupu s Jamón serrano - paleta bodega ahumada
Cabecera de lomo

216 Kč 240 Kč Sleva: 10 %

Přidat do košíku
Stojan Banqueta

250 Kč 350 Kč Sleva: 28 %

Přidat do košíku
Nůž puño negro

100 Kč 218 Kč Sleva: 54 %

Přidat do košíku

Jamón serrano - paleta bodega ahumada J. L. Benito

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Lehce zauzená přední kýta o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete rasy Duroc. Složení: vepřové maso, sůl.

Jako jediní nabízíme jamón serrano pouze bez chemických konzervantů a barviv.

Paleta serrana ahumada je specialitou z oblasti Ávila. Paleta nejdříve prochází standartním procesem zrání, aby posléze byla ještě 30 dní uzena za použití bukového dŕeva.

Výsledný produkt tím získá charakteristickou uzenou chuť a sytější barvu masa. Nechybí mu ovšem ani klasická vyzrálá chuť sušené šunky. Obě chutě se harmonicky doplňují. Doporučujeme zejména milovníkům silnějších chuťových zážitků.

Paleta serrana bodega je stejně jako všechny naše produkty výsledkem přírodního procesu zrání (a uzení) bez přidání jakýchkoliv aditiv či konzervantů. Její maso je šťavnaté, chuť je intenzivní, uzená. Konzistence je o něco tvrdší a sušší než známe z klasické neuzené palety.

Všechny produkty fimy J. L. Benito jsou vyrobeny z vepřového masa rasy Duroc. Vepři rasy Duroc, podobně jako iberská prasata, se mohou chlubit větší infiltrací tuku do svalové tkáně. Jelikož právě tuk dodává jamónu i ostatním sušeným výrobkům jejich charakteristickou chuť, je výsledný produkt z Durocu chuťově výraznější a šťavňatější než výrobky z bílého prasete.

Specifikace
hmotnost  3.8 - 4.4 kg
délka zrání 16 měsíců
složení vepřové maso, sůl
výrobce a oblast původu
J. L. Benito
Fábrica de jamones y embutidos

La Colilla, Ávila