Recepty

Slepice po montserratsku (gallina en pepitoria a la...

Španělský recept na slepici dlouze pečenou v hrnci s aromatickou omáčkou zahuštěnou oblíbenou španělskou metodou vařených žloutků.

Hovězí filety se žampióny, jamónem a cibulí

Jednoduchý recept na španělskou úpravu hovězích plátků se salsou z jamónu, žampiónů, cibule a citrónu.

Pstruh po navarrsku

Legendární recept pstruha nadívaného jamónem, který patřil k nejoblíbenějších španělským jídlům Ernesta Hemingwaye.

Pstruh s jamónem, mandlemi a česnekem

Vydatný španělský recept na smažené pstruhy zapečené s omáčkou z mandlí, petržele a jamónu.

Habas con jamón - fava fazole s jamónem

Habas con jamón jsou oblíbeným tapas ve většině granadských barů. Tento jednoduchý recept můžete bez problémů zkusit i s mraženými fazolemi.

Salmorejo - studený rajčatový krém

Salmorejo je jedno z nejoblíbenějších letních tapas Andalusie. Jemný krém z rajčat a olivového oleje je ochucen česnekem a zahuštěn chlebem.

Bílý chléb s olivovým olejem a jamónem

Elementární španělský recept na opečený bílý chléb s extra panenským olivovým olejem a jamónem.

Pimientos de Padrón - papričky opečené na pánvi

Recept na jedno z nejoblíbenějších a také možná nejrychlejších španělských tapas. Dozvíte se také, čím je možné pimientos de Padrón nahradit v našich podmínkách.

Autentické španělské churros (čuros)

Podrobný recept na churros (čuros) s názornými fotografiemi.

Brambor pečený v troubě s olivovým olejem

Lidový recept z oblasti Alicante na v troubě pečené brambory s olivovým olejem.
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít