Jamón ibérico

Jamón ibérico je vyráběn ze speciální rasy černých iberských prasat. Iberská rasa prasete je mnohem vzácnější než bílá rasa běžného prasete a vykazuje oproti ní několik zásadních výhod, které se projevují v chuti, vůni a konzistenci jamónu. Ve Španělsku se na celkové produkci jamónu podílí jamón ibérico pouze z 10 %. Základním typem sušené šunky z iberského prasete je Jamón ibérico de cebo (zadní kýta) nebo Paleta ibérica de cebo (plec). Maso iberských prasat může získat další chuťový odstín při dokrmování prasete žaludy ve volném výběhu. Pokud prasata získají požadovanou hmotnost výhradně konzumací žaludů, vznikne nejkvalitnější typ iberské šunky - Jamón ibérico de bellota (zadní kýta) nebo Paleta ibérica de bellota (plec).

Jamón ibérico - sušená šunka bez konzervantů - Jamon.cz
Od 3 250 Kč
Přední noha (tzv. paleta) z černého iberského prasete o délce zrání 20 - 24 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Tento jamón je mimo oficiální klasifikaci jamónu ibérico a nemá žádný štítek. Zde...
Od 3 890 Kč
Přední noha (plec) z černého iberského prasete o délce zrání 20 - 24 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Bílý štítek. Zde více o dělení jamónu ibérico.
4 190 Kč
Přední noha (plec) z černého iberského prasete o délce zrání 20 - 24 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Set obsahuje speciální stojan a nůž na krájení jamónu.
Od 7 990 Kč
Zadní kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. 
8 290 Kč
Zadní kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Set obsahuje speciální stojan a nůž na krájení jamónu.
Od 1 950 Kč
Vykostěná a zcela očištěná kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. 
Od 2 864 Kč
Vykostěná kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. 
Od 4 160 Kč
Přední noha (tzv. paleta) z černého iberského prasete o délce zrání 20 - 24 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Zelený šítek. Zde naleznet více o dělení jamónu ibérico.
Od 8 840 Kč
Zadní noha (kýta) o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 20 - 26 měsíců z černého iberského prasete z volného výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Zelený štítek. Zde se dozvíte...
Od 4 125 Kč
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta je vhodná ke krájení bez stojanu o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 30 měsíců z černého iberského prasete z volného výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. 
Od 5 755 Kč
Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Červený štítek.  Zde se...
Od 15 900 Kč
Kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv....
5 790 Kč
Přední noha o délce zrání 20 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. Set obsahuje speciální stojan...
Od 4 780 Kč
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta vhodná k ručnímu krájení nebo na nářezový stroj o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl.  Jako jediní na trhu...
Od 5 590 Kč
Přední noha (paleta) o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého 100% iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu - tzv. Pata Negra. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv....
Od 7 995 Kč
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta de bellota ze 100% iberské rasy (tzv. pata negra) a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Vykostěné kusy jsou vhodné k řezání na nářezovém stroji i k ručnímu...
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít