Pata negra
Pata negra je označení pro jamón pocházející ze 100% iberských prasat chovaných ve volném výběhu dubového háje a krmených v sezóně pouze žaludy a bylinkami. V rámci oficiální klasifikace mají jamóny pata negra černý štítek.
Přední noha (paleta) o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého 100% iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu - tzv. Pata Negra. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv....
Přední noha (paleta) o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého 100% iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu - tzv. Pata Negra. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv....
Jedinečný 8kg jamón bellota ze 100% iberské rasy a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Tzv. pata negra. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně...
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta de bellota ze 100% iberské rasy (tzv. pata negra) a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Vykostěné kusy jsou vhodné k řezání na nářezovém stroji i k ručnímu...
On Top