Jamón bez kosti
Vykostěné kousky jamónu nabízí možnost ochutnat náš 100% přírodní jamón serrano či ibérico v malém formátu. Na rozdíl od plátkovaného jamónu si jamón bez kosti zachovává svou čerstvost delší dobu. Kousky jamónu zůstávají totiž chráněny vrstvou tuku a kůže, která zabraňuje jeho oxidaci. Jamón bez kosti tak vydrží čerstvý až několik měsíců.
Vykostěný jamón je je ideální pro kotoučové nářezové stroje. Pro krájení nožem doporučujeme zakoupit stojan pro vykostěnou šunku.
100% přírodní - bez éček - bez barviv a konzervantů - bez aditiv
Poslední kusy skladem
Vykostěná zadní noha (kýta) o délce zrání 15 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
"Malý" set jamónu serrano gran reserva bez kosti o hmotnosti dle výběru, praktického dřevěného stojanu a speciálního nože v dárkové krabici. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Vykostěná zadní noha (kýta) o délce zrání 18 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Vykostěná zadní noha (kýta) o délce zrání 24 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Vykostěná a zcela očištěná kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta je vhodná ke krájení bez stojanu o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 30 měsíců z černého iberského prasete z volného výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta vhodná k ručnímu krájení nebo na nářezový stroj o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu...
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta de bellota ze 100% iberské rasy (tzv. pata negra) a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Vykostěné kusy jsou vhodné k řezání na nářezovém stroji i k ručnímu...
On Top