Chorizo ibérico cular cebo

Přírodně sušený salám z iberských prasat s paprikou. Hmotnost 900-1100 g. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. 

1 100 Kč
Počet:

Chorizo cular ibérico je králem španělských salámů. Hrubě nasekané iberské maso se smíchá se solí, mletou sušenou paprikou, česnekem a přírodními bylinkami, nacpe se do hovězího střeva a nechá se na čerstvém vzduchu usušit po dobu dlouhých 4 měsíců. Ke konzervaci se používá pouze sůl a konzervační účinky papriky. Salám je v přírodním střevu a každý kus je proto svým tvarem originál. 

Na rozdíl od jiných výrobců je Simon Martin zároveň chovatelem a má tedy absolutní kontrolu nad prvotřídní surovinou. 

Chorizo je třeba krájet na co nejtenčí plátky, lze skladovat na dobře větraném místě v pokojové teplotě nebo v lednici. Doporučujeme střívko před konzumací odstranit.  

Druh vepřového masa

 

TYP Ibérico
FORMÁT V přírodním střívku
DOBA ZRÁNÍ 4 měsíce
STRAVA Kvalitní rostlinné krmivo a obilí
VÝROBCE Simón Martín
SKLADOVÁNÍ Suché a chladné místo
BALENÍ Tento produkt je vakuově balený v igelitovém obalu a je zasílaný v přepravní papírové krabici, na které jsou pak nalepeny štítky dopravce.

Vepřové maso z iberského prasete, mořská sůl, paprika, cukr, přírodní koření, rostlinné bílkoviny, přírodní aroma, přírodní střívko

  • Bez dusitanů a dusičnanů  (bez E250 a E252)
  • Bez glutenu
  • Bez laktózy
Energie 2141 kJ (517 kcal)
Tuky 45 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Sacharidy 2,7 g
- z toho cukry 1,0 g
Bílkoviny 26 g
Sůl 3,9 g

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít