Chorizo ibérico cular cebo
Přírodně sušený salám z iberských prasat s paprikou. Hmotnost 900-1100 g. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv.
SKLADEM. IHNED K ODESLÁNÍ.
Dodací doba: 1 - 2 pracovní dny.
Odeslání nejpozději následující pracovní den.
Chorizo cular ibérico je králem španělských salámů. Hrubě nasekané iberské maso se smíchá se solí, mletou sušenou paprikou, česnekem a přírodními bylinkami, nacpe se do hovězího střeva a nechá se na čerstvém vzduchu usušit po dobu dlouhých 4 měsíců. Ke konzervaci se používá pouze sůl a konzervační účinky papriky. Salám je v přírodním střevu a každý kus je proto svým tvarem originál.
Na rozdíl od jiných výrobců je Simon Martin zároveň chovatelem a má tedy absolutní kontrolu nad prvotřídní surovinou.
Chorizo je třeba krájet na co nejtenčí plátky, lze skladovat na dobře větraném místě v pokojové teplotě nebo v lednici. Doporučujeme střívko před konzumací odstranit.
Druh vepřového masa
| TYP | Ibérico |
| FORMÁT | V přírodním střívku |
| DOBA ZRÁNÍ | 4 měsíce |
| STRAVA | Kvalitní rostlinné krmivo a obilí |
| VÝROBCE | Simón Martín |
| SKLADOVÁNÍ | Suché a chladné místo |
| BALENÍ | Tento produkt je vakuově balený v igelitovém obalu a je zasílaný v přepravní papírové krabici, na které jsou pak nalepeny štítky dopravce. |
Vepřové maso z iberského prasete, mořská sůl, paprika, cukr, přírodní koření, rostlinné bílkoviny, přírodní aroma, přírodní střívko
- Bez dusitanů a dusičnanů (bez E250 a E252)
- Bez glutenu
- Bez laktózy
| Energie | 2141 kJ (517 kcal) |
| Tuky | 45 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
| Sacharidy | 2,7 g |
| - z toho cukry | 1,0 g |
| Bílkoviny | 26 g |
| Sůl | 3,9 g |
SKLADEM. IHNED K ODESLÁNÍ.
Dodací doba: 1 - 2 pracovní dny.
Odeslání nejpozději následující pracovní den.