Lomo ibérico de bellota Simón Martín

Sušený vepřový hřbet ve směsi koření pocházející z iberského prasete chovaného v dubovém háji . Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. Hmotnost: 1100-1300g.

3 300 Kč

Lomo ibérico de bellota je jedním z vrcholů mistrovství tradiční výroby iberských masových specialit. Přestože svým tvarem připomíná salám, jedná se o panenku iberského prasete v celku, která se před sušením na čerstvém vzduchu trvajícím minimálně 5-6 měsíců naloží do směsi sušené uzené papriky, oregana a česneku a zatáhne se do přírodního střeva. Iberská prasata mají intenzivní infiltraci tuku do svalové tkáně a jednotlivé plátky loma, které je nutno krájet co nejtenčí, jsou nejen velice aromatické, ale i prorostlé jemnými žilkami tuku. Simon Martin je nejen výrobcem tohoto loma, ale i chovatelem prasat, ze kterých pochází a zachovává si tak absolutní kontrolu nad celým procesem od chovu až po samotné sušení. Také proto patří jeho lomo ibérico mezi nejlepší produkty tohoto typu ve Španělsku

Lomo pochází z prasat chovaných ve volném výběhu dubového háje a živících se pouze žaludy a bylinkami, které si samy najdou.

Druh vepřového masa

lomo ibérico

TYP Ibérico de bellota
FORMÁT V přírodním střívku
DOBA ZRÁNÍ 5 - 6 měsíců
STRAVA Kvalitní rostlinné krmivo a obilí
VÝROBCE Simón Martín
SKLADOVÁNÍ Suché a chladné místo
BALENÍ Tento produkt je vakuově balený v igelitovém obalu a je zasílaný v přepravní papírové krabici, na které jsou pak nalepeny štítky dopravce.

Hřbet z iberského prasete chovaného v dubovém háji, sůl, přírodní aroma, mletá paprika a přírodní koření. Střívko není určené ke konzumaci.

  • Bez dusitanů a dusičnanů  (bez E250 a E252)
  • Bez glutenu
  • Bez laktózy
Energie 1205 kJ (287 kcal)
Tuky 13 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4.6 g
Sacharidy 0,5 g
- z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 44 g
Sůl 4,2 g

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít