Negrillon

Rodinná firma El Negrillón je pevným zastáncem tradiční výroby jamónu a sušených salámů bez jakýchkoliv chemických konzervantů a barviv. Sídlí v oblasti León, která je známa svou tradicí výroby ceciny. Výborné klimatické podmínky ovlivněné blízkostí pohoří Picos de Europa a nadmořská výška necelých 1 000 metrů představují ideální podmínky pro velmi pomalé sušení jamónů a salámů. Právě díky extrémě pomalému sušení mají produkty firmy El Negrillón velice intenzivní chuť, na kterou jen tak nezapomenete.

Všechny produkty kromě hovězí ceciny firmy El Negrillón jsou vyrobeny z vepřového masa pocházejícího z prasat rasy Duroc. Vepři rasy Duroc, podobně jako iberská prasata, mají větší infiltraci tuku do svalové tkáně. To přináší výrobkům používajícím právě rasu Duroc větší kvalitu a šťavnatost. Duroc je také jediná rasa, se kterou se oficiálně mohou křížit právě iberská prasata, aniž by ztratila certifikaci iberského prasete.

Od 589 Kč
Přírodně vyzrálá vepřová krkovice naložená ve směsi aromatických bylin ve střevě. Hmotnost min. 640g. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. 
Od 870 Kč
Přírodně vyzrálý vepřový hřbet o hmotnosti dle výběru naložený ve směsi aromatických bylin. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. 
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít