Recept: Pečené brambory s jamónem

Jamón s bramborou jsou kamarádi, uvidíte sami. Tento recept je oblíbeným jídlem v pohoří Alpujarra, kde se dobře daří jak jamónu tak bramborám. Jedná se o tu nejelementárnější rustikální kuchyni, ale pokud budete mít dobrý olej a dobrý jamón, přistane vám na talíři opravdová delikatesa. Plátky jamónu se nakonec nechají pouze ohřát na právě vytažených bramborách, takže se pouze rozpustí tuk jamónu a uvolní se plně jeho aromatické části.

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

Brambory a olivový olej - část 1.
Španělský bramborový salát
Pečené plátky brambor s olivovým olejem, petrželí a česnekem
Papas arrugadas - zvrásněné brambory
Mojo verde - zelená pikantní salsa
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít