Doručení na výdejní místa zdarma
při objednávce nad 1 000 Kč.
Lomo ibérico de cebo Simon Martín 1300g Zvětšit

Lomo ibérico de cebo Simon Martín 1300g Jamones SIMÓN MARTÍN Guijuelo

Sušený vepřový hřbet z iberského prasete ve směsi koření. Složení: vepřové maso z iberského prasete, sůl, koření.

Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Lomo ibérico de cebo je určitým mezistupněm mezi jamónem a klasickými iberskými salámy salchichonem a chorizem. Přestože svým tvarem připomíná salám, jedná se o hřbet iberského prasete, který se před sušením na čerstvém vzduchu trvajícím minimálně 5-6 měsíců naloží do směsi sušené uzené papriky, oregana a česneku a zatáhne se do přírodního střeva. Iberská prasata mají intenzivní infiltraci tuku do svalové tkáně a jednotlivé plátky loma, které je nutno krájet co nejtenčí, jsou nejen velice aromatické, ale i prorostlé jemnými žilkami tuku. Simon Martin je nejen výrobcem tohoto loma, ale i chovatelem prasat, ze kterých pochází a zachovává si tak absolutní kontrolu nad celým procesem od chovu až po samotné sušení. Také proto patří jeho lomo ibérico mezi nejlepší produkty tohoto typu ve Španělsku.

  

Specifikace
hmotnost  1.1. - 1.3 kg
délka zrání 5-6 měsíců
složení vepřové maso z iberského prasete, koření, sůl
výrobce a oblast původu
Simón Martín sl.

Guijuelo, Salamanca