Lomo ibérico de cebo Simon Martín 1700g Zvětšit

Lomo ibérico de cebo Simon Martín 1700g Jamones SIMÓN MARTÍN Guijuelo

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Sušený vepřový hřbet z iberského prasete ve směsi koření. Složení: vepřové maso z iberského prasete, sůl, koření.

Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Lomo ibérico de cebo je určitým mezistupněm mezi jamónem a klasickými iberskými salámy salchichonem a chorizem. Přestože svým tvarem připomíná salám, jedná se o hřbet iberského prasete, který se před sušením na čerstvém vzduchu trvajícím minimálně 5-6 měsíců naloží do směsi sušené uzené papriky, oregana a česneku a zatáhne se do přírodního střeva. Iberská prasata mají intenzivní infiltraci tuku do svalové tkáně a jednotlivé plátky loma, které je nutno krájet co nejtenčí, jsou nejen velice aromatické, ale i prorostlé jemnými žilkami tuku. Simon Martin je nejen výrobcem tohoto loma, ale i chovatelem prasat, ze kterých pochází a zachovává si tak absolutní kontrolu nad celým procesem od chovu až po samotné sušení. Také proto patří jeho lomo ibérico mezi nejlepší produkty tohoto typu ve Španělsku.

  

Specifikace
hmotnost   1.7 kg
délka zrání 5-6 měsíců
složení vepřové maso z iberského prasete, koření, sůl
výrobce a oblast původu
Simón Martín sl.

Guijuelo, Salamanca