Recept: Patatas a lo pobre s chorizem (brambory s chorizem)

Základem chudinských brambor je trojjediná kombinace konfitování, smažení a pečení v hrnci ve vlastní šťávě. Brambory se spolu se zeleninou vaří ve směsi oleje a šťávy, kterou ingredience pouští a zároveň se na mírné pomalém plameni připékají tak, že jsou na konci mírně připečené, ale přitom krásně šťavnaté.

Důležité je zvolit správný hrnec s dostatečně velkým, nepřilnavým dnem a mírný plamen. Zásadní je, aby teplota a plocha nebyla příliš velká, protože by se z hrnce vypařila všechna šťáva a zároveň nebyla příliš malá, protože by se brambory ve vysoké hladině tekutiny uvařily příliš do měkka a polámaly.

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

Hrách s jamónem
Pan con tomate
Calamares con papas asadas - kalamáry s pečenými brambory
Sardinas rebozadas con jamón y pimiento - sardinky plněné jamónem a paprikou
Calamares fritos - smažené kalamáry
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít