Recept: bílý chléb s olivovým olejem a jamónem
Bílý chléb pokapaný olivovým olejem s tenkým plátkem dobrého jamónu je největším privilegiem majitelů kvalitního jamónu, které si můžou dopřát každý den. Jednoduchost tohoto jídla nijak nesnižuje jeho vynikající chuť. Ujistěte se, že máte ty nejkvalitnější suroviny. Jelikož se tento pokrm připravuje ze tří základních a absolutně nenahraditelných surovin, je naprosto zásadní, aby byly té nejvyšší jakosti. Raději se tohoto jídla vzdejte, nemáte-li kvalitní extra panenský olej, ručně krájený jamón nebalený v plastu a pokud možno na dřevě pečený bílý chléb (v případě chleba můžete učinit jediný ústupek a koupit si dobře opečený bílý chléb z elektrické pece). Okoralá a vyschlá šunka z plastu, nepropečená bageta či kyselý olivový olej vám dokáže zkazit jakýkoliv požitek, a pokud tedy nejste dobře připraveni, raději si namažte chléb s máslem a posypte ho solí.
 

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít