Pstruh s jamónem, mandlemi a česnekem

Tento tradiční španělský recept lze velice snadno připravit i v Čechách. Jedinou opravdu exotickou ingrediencí je kvalitní jamón. Snad ale budete mít štěstí a naleznete někoho, kdo do Čech dováží kvalitní sušenou šunku bez chemických aditiv. Kdybyste měli problém, dejte vědět a my už vám někoho poradíme. Kombinace pražených mandlí, česneku, jamónu, petrželky a citrónové šťávy na vás zapůsobí mocným dojmem a určitě si recept oblíbíte tak, jako si ho oblíbilo celé Španělsko.   

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

Gambas con fino y jamón - krevety se sherry a jamónem
Pečené brambory s jamónem
Slepice po montserratsku (gallina en pepitoria a la Montserrat)
Opečený chléb s avokádem, jamónem a olivovým olejem.
Domácí chipsy s jamónem
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít