Slepice po montserratsku (gallina en pepitoria a la Montserrat)

Tento recept je tradičním katalánským receptem z okolí Montserratu. Do měkka uvařené kousky slepice v husté lahodné omáčce budou mít blahodárné účinky na váš organismus. Slepice se zde ukazuje v tom nejlepším možném světle - spolu s jamónem dává neskutečně intenzivní chuť omáčce, ve které se pozvolna vaří a zároveň překvapuje měkkým a šťavnatým masem. Máte-li rádi poctivá, pomalu se vařící jídla, která mohou vyplnit celé dlouhé mrazivé odpoledne, určitě si tento recept zamilujete. 

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

Pstruh po navarrsku
5 největších hříchů jídelních lístků v Čechách
Podíl masa a kostí
Opečený chléb s avokádem, jamónem a olivovým olejem.
Alcachofas con jamón - artyčoky s jamónem
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít