Recept: Rabo de toro - býčí oháňka s jamónem

Je to jednoduché. Koupíte si býčí oháňku, nakrájíte si k ní jamón a celé to najednou sníte. Ba ne, je to docela složité a pěkně zdlouhavé, ale máte-li rádi jídla, z jejichž intenzivní chuti se člověku točí hlava, stane se oháňka vaším kamarádem v jednom z nesčetných českých studených a deštivých večerů.

Rabo de toro je nejoblíbenějším jídlem v Cordóbě, kde má jeho příprava desítky rozmanitých podob. Základem je však pokaždé pomalé a zdlouhavé vaření v hrnci, při němž se maso začne rozpadat a samo oddělovat od kosti a šťáva získá překvapivě tmavou barvu, intenzivní chuť a hustou konzistenci.

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

Habas con jamón - fava fazole s jamónem
Salát s jamónem, rukolou, kozím sýrem a fíky
Podíl masa a kostí
Sušená treska s jamónem
Pstruh s jamónem, mandlemi a česnekem
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít