Tapas

Tapas jsou malé porce určené ke sdílení, míšení a ochutnávání. Tapas jsou základem španělského způsobu stolování. V této sekci naleznete neustále rostoucí výběr nejoblíbenějších receptů.

Pollo al ajillo - kuře na česneku

Autentický recept na španělské kuře na česneku. Opečené kousky kuřete na oleji s výraznou omáčkou z česneku a suchého vína.

Salát s jamónem, rukolou, kozím sýrem a fíky

Tento recept je variací na téma mediteránských čerstvých salátů s ingrediencemi, které jsou typicky španělské. Fíky salátu dodávají příjemnou sladkou chuť, která hezky doplňuje smetanovou chuť...

Pečené plátky brambor s olivovým olejem, petrželí a...

Brambory se v tomto receptu spojují s vládnoucí středomořskou trojicí česneku, petržele a olivového oleje. Křupavé brambory s opečeným česnekem jsou vynikající přílohou k pečené rybě, která k nim...

Habas con jamón - fava fazole s jamónem

Habas con jamón jsou oblíbeným tapas ve většině granadských barů. Tento jednoduchý recept můžete bez problémů zkusit i s mraženými fazolemi.

Pimientos de Padrón - papričky opečené na pánvi

Recept na jedno z nejoblíbenějších a také možná nejrychlejších španělských tapas. Dozvíte se také, čím je možné pimientos de Padrón nahradit v našich podmínkách.

Brambor pečený v troubě s olivovým olejem

Lidový recept z oblasti Alicante na v troubě pečené brambory s olivovým olejem.
  • 1
  • 2
On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít