Home »Více možnostíMéně možností

Vyberte klíčová slova

PF 2012
nespecifikované
  • Podíl masa a kostí

    Podíl masa na celkové hmotnosti jamónu je závislý na jeho velikosti. Větší kusy mají větší podíl masa než menší.

    Kromě masa připadá zbytek hmotnosti na kosti, tvrdou svrchní kůži a kopýtko. Zatímco jsou kosti nepostradatelnou ingrediencí pro přípravu silného iberského vývaru či tradičních andaluzských luštěnin, hodí se ztvrdlá kůže pouze pro konzervaci načatých řezů.

     

     
      Jamón (zadní šunka) Paleta (přední šunka)
    podíl masa na celkové hmotnosti 50% 40%
    podíl zbytku kýty na celkové hmostnosti 50% 60%

     

     

  • Šťastný Nový rok 2012

    Přejeme Vám Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2012.