Lomo de cebo ibérico Simón Martín

Sušený vepřový hřbet z iberského prasete ve směsi koření. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. Hmotnost: 1200-1400g.

1 990,00 Kč
(s DPH) způsoby doručení

SKLADEM. IHNED K ODESLÁNÍ.
Dodací doba:  1 - 2 pracovní dny.
Odeslání nejpozději následující pracovní den.

Počet:

Lomo ibérico de cebo je určitým mezistupněm mezi jamónem a klasickými iberskými salámy salchichonem a chorizem. Přestože svým tvarem připomíná salám, jedná se o hřbet iberského prasete v celku, který se před sušením na čerstvém vzduchu trvajícím minimálně 5-6 měsíců naloží do směsi sušené uzené papriky, oregana a česneku a zatáhne se do přírodního střeva. Iberská prasata mají intenzivní infiltraci tuku do svalové tkáně a jednotlivé plátky loma, které je nutno krájet co nejtenčí, jsou nejen velice aromatické, ale i prorostlé jemnými žilkami tuku. Simon Martin je nejen výrobcem tohoto loma, ale i chovatelem prasat, ze kterých pochází a zachovává si tak absolutní kontrolu nad celým procesem od chovu až po samotné sušení. Také proto patří jeho lomo ibérico mezi nejlepší produkty tohoto typu ve Španělsku.

Druh vepřového masa

lomo ibérico

TYP Ibérico
FORMÁT V přírodním střívku
DOBA ZRÁNÍ 5 - 6 měsíců
STRAVA Kvalitní rostlinné krmivo a obilí
VÝROBCE Simón Martín
SKLADOVÁNÍ Suché a chladné místo
BALENÍ Tento produkt je vakuově balený v igelitovém obalu a je zasílaný v přepravní papírové krabici, na které jsou pak nalepeny štítky dopravce.

Hřbet z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, mletá paprika a přírodní koření. Střívko není určené ke konzumaci.

  • Bez dusitanů a dusičnanů  (bez E250 a E252)
  • Bez glutenu
  • Bez laktózy
Energie 1205 kJ (287 kcal)
Tuky 13 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 4.6 g
Sacharidy 0,5 g
- z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 44 g
Sůl 4,2 g

SKLADEM. IHNED K ODESLÁNÍ.
Dodací doba:  1 - 2 pracovní dny.
Odeslání nejpozději následující pracovní den.

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít