Recept: smažený artyčok s jamónem

Smažený artyčok s čerstvým jamón je vynikající předkrm, v němž se propojuje nasládlá chuť jamónu s ostrou chutí pepře, citrónu a smaženého artyčoku. 

Na podzim a na jaře se španělské trhy zahltí vynikajícími čerstvými artyčoky. Není těžké nalézt opravdu dobré plody za cenu blížící se padesáti centům za kilo. Těžko říci, proč je právě artyčok v Čechách takovou vzácností. Až pojedete do Španělska, nezapomeňte si vzít pouze kartáček a ryanairovský 10kg limit vyplnit pořádnou náloží artyčoků. Vaši kamarádi z nich budou větší radost než z Toblerone, uvidíte!

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít