Tapas: Papas asadas con mojo - pečené brambory s pikantním dipem - Jamon.cz

Co jsou papas asadas con mojo?

Papas asadas con mojo neboli pečené brambory s pikantním dipem jsou oblíbené tapas původně z oblasti Kanárských ostrovů. Brambory do hněda opečené v olivovém oleji se střídavě namáčí do paprikového mojo picón a koriandrového mojo verde.

Jaké jsou varianty receptu? 

Ideální jsou malé nové brambory ve slupce. Máte-li ovšem velké nové brambory, můžete je rozříznout na čtvrtiny a postupovat stejně. Někdy se na začátku přidává nasekaný česnek spolu s petrželkou. Na závěr můžete brambory zasypat bohatou vrstvou čerstvě namletého pepře.

Líbí se vám tento recept? Nebo byste něco vylepšili? Budeme rádi za vaše hodnocení a komentáře!

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít