Všechny produkty
Zadní noha (kýta) o délce zrání 15 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Zadní noha (kýta) o hmotnosti cca 7 kg a délce zrání 18 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Zadní noha (kýta) o hmotnosti cca 8 kg a délce zrání 24 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Kvalitní stojan s certifikátem PEFC pro milovníky jamónu.
Tento kvalitní stojan na šunku má navíc 100% certifikát PEFC. Ten zaručuje, že všechno dřevo, ze kterého je vyroben, pochází z lesů, v kterých se hospodaří trvale udržitelným způsobem.
Přední noha o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete. Hmotnost dle výběru. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Set obsahuje jamón serrano - paleta gran reserva o hmotnosti dle výběru, speciální stojan a nůž na krájení jamón dle výběru. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Přírodně vyzrálý vepřový hřbet o hmotnosti dle výběru naložený ve směsi aromatických bylin. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv.
Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Červený štítek. Zde se...
Poslední kusy skladem
Jedinečný 8kg jamón bellota ze 100% iberské rasy a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Tzv. pata negra. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně...
Poslední kusy skladem
Kýta o hmotnosti podle objednávky a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv....
Profesionální nůž pro krájení jamónu s oboustranným prolisem a dřevěnou střenkou. Celková délka 40 cm, délka čepele 28 cm.
Přední noha (tzv. paleta) z černého iberského prasete o délce zrání 20 - 24 měsíců. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Zelený šítek. Zde naleznet více o dělení jamónu ibérico.
Robustní profesionální stojan s hi-tech otočnou hlavicí s dvojitým upevněním.
Nejdostupnější nůž pro krájení jamónu. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm.
Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené šunky v celku.
Profesionální nůž pro krájení jamónu s oboustranným prolisem.
Set vepřové kýty jamón serrano gran reserva 15 měsíců (hmotnost dle výběru), speciálního stojanu a nože na krájení jamónu. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
Poslední kusy skladem
Vykostěná kýta de bellota ze 100% iberské rasy (tzv. pata negra) a délce zrání minimálně 36 měsíců z černého iberského prasete (100% rasa) živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Vykostěné kusy jsou vhodné k řezání na nářezovém stroji i k ručnímu...
Sušený vepřový hřbet ve směsi koření pocházející z iberského prasete chovaného v dubovém háji . Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón a sušené salámy bez chemických konzervantů a barviv. Hmotnost: 1100-1300g.
"Malý" set jamónu serrano gran reserva bez kosti o hmotnosti dle výběru, praktického dřevěného stojanu a speciálního nože v dárkové krabici. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.
On Top